Sunday 21 June 2015

Ново поколение SMD LED прожектори от limaLED

limaLED представя новите SMD LED прожектори. През последните години лед осветлението отбелязва огромен напредък в своето развитие. Създаването на чипове с повишена термоустойчивост допринася за решението на основния проблем който съкращава срока на експлоатация на LED осветителните тела - прегряването.


Изполазваните от limaLED висококачествени  SMD светодиоди намират приложение и в създаването на ново поколение LED прожектори които не прегряват и имат удължен период на експлоатация. За да гарантира високото качество на своите клиенти  лимаLED предлага гаранция от три години както за новите SMD LED прожектори, така и за всички останали продукти като LED крушки, LED лунички, LED ленти, LED захранване, LED пана, LED панели и лампи против комари.

Освен предимствата на новото поколение лед прожектори които изброихме трябва да отбележим че разполагането на голям брой  SMD светодиоди върху рефлектора на прожектора допринася за по-добро разпръскване на светлината.
SMD LED прожектори на limaLED се предлагат със стандартни мощности от 10W, 20W, 30W, 50W и 100W както за класически вариант, така и за моделите с PIR сензор за движение.

Използването на лед прожектори намира широко приложение в осветяването както на промишлени помещения - складове, халета, паркинги и външни площадки така и в осветяването на гаражи, дворове и предблокови пространства. Степента на водозащитеност IP 65 позволява тези прожектори да бъдат използвани за осветление както за закрити така и за открити пространства.


Освен силната светлина която излъчват LED прожекторите са до 10 пъти по-икономични в сравнение с халогенните и значително намаляват разходите за електроенергия


No comments:

Post a Comment